Dagvaarding gekregen?

Blue Ocean Juristen staat voor bemiddeling en correcte afhandeling voor alle partijen. In veel gevallen komen we dan ook tot een oplossing voordat we het proces ingaan om de zaak aan de rechter voor te leggen.

Echter als u een dagvaarding heeft ontvangen is bemiddeling kennelijk niet meer nuttig gebleken en zijn we van mening dat we de rechter er een onafhankelijk oordeel willen geven op de zaak waarvan wij van mening zijn dat de vordering rechtsgeldig is.

Bent u het toch niet eens met deze vordering of ziet u toch nog mogelijkheden voor bemiddeling dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Maatwerk

Blue Ocean is altijd op zoek naar passende oplossingen

VRAGEN OVER UW DAGVAARDING?

Wij staan u altijd te woord!

Testimonial

Het uitgangspunt van Blue Ocean is een vruchtbare samenwerking, dit is zichtbaar in alles...

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kan ik direct contact met Blue Ocean opnemen?

Blue Ocean is altijd persoonlijk te benaderen. Dit is mogelijk per telefoon, per email of door een afspraak op kantoor.

Kan ik na de dagvaarding alsnog de vordering betalen?

Het is nog steeds mogelijk de vordering te betalen. Inmiddels hebben we al uitgebreid ons uiterste best gedaan om de vordering buitengerechtelijk te innen. Helaas is hier kennelijk geen gehoor aangegeven. Hierdoor zijn er al wel extra kosten gemaakt, die ons inziens niet wenselijk waren. Daarom zal een deel van deze kosten voor uw rekening komen. We verzoeken u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen, zodat we alsnog tot een oplossing kunnen komen.

Kan ik uitstel van betaling vragen?

In de fase na de dagvaarding is het in sommige gevallen nog steeds mogelijk om uitstal van betaling te krijgen. Hierbij zullen enkele voorwaarden gesteld worden. Enkele voorwaarden zijn dat de vordering erkent wordt en dat er een duidelijk plan wordt gegeven over hoe de vordering voldaan wel.

Voor de mogelijkheden van uitstel van betaling verzoeken wij u contact met ons te opnemen.

Ik ben het niet eens met de vordering, wat kan ik doen?

Wij nemen vooraf de vordering door met onze cliënten. Hierbij maken we een beoordeling of de vordering terecht is alvorens de schuldenaar benaderd wordt.

Indien u een dagvaarding heeft ontvangen zal dit zijn omdat we hiertoe genoodzaakt zijn. Indien u toch bereid bent om tot onderhandeling te treden dan kan u contact met ons opnemen.

Call Now Button