gratis-incasso-indienen-bouwsector-bouwbedrijf

Wij nemen u werk uit handen door voor u de incasso te verzorgen

Aanmaning aanvragen
Wij sturen u kosteloos drie aanmaningen op na aanvraag.

Actie
Deze kunt u naar uw relatie(s) sturen.

Incassoprocedure
Geen reactie van uw relatie? Wij starten voor u de incassoprocedure.

No cure, no pay
De incassokosten worden doorberekend aan uw relatie.

Onbetaalde factuur in uw bouwbedrijf

U heeft werk geleverd maar krijgt hier niet voor betaald. Heel vervelend! Als ondernemer heeft u wel andere dingen aan uw hoofd dan achter uw geld aan zitten. Waarschijnlijk heeft u dit al wel gedaan, maar zonder resultaat. Vraag nu uw drie gratis aanmaningen aan en maak gebruik van onze incassodienst.

Gratis aanmaning

Stuur nu uw facturen in en wij stellen gratis drie aanmaningen, uit uw naam, op die voldoen aan alle wettelijke eisen. Met deze aanmaning geeft u uw klant nog een mogelijkheid tot betalen, zonder er direct een incassobureau tussen te hebben. Misschien is uw factuur net aan de aandacht ontsnapt.  Mocht uw relatie na de aanmaning niet overgaan tot betalen dan zetten wij deze aanmaning gemakkelijk om in een incassoprocedure.

Incassojurist

Wij werken met een incassojurist, dit werkt in uw voordeel. Het zet de incasso kracht bij en uw incasso wordt direct een juridisch dossier. Klinkt heftig, valt mee. Wij nemen uw zaak door en sturen een op maat gemaakte brief, we duiken in uw verhaal. Wordt er niet betaald door uw klant? Dan kunnen wij direct vervolg stappen ondernemen. Daarbij komen we door onze deskundigheid bij uw klant over als een professionele en deskundige partij. Wel zo prettig dat dit aansluit bij hoe u zich profileert.

De incassomethode van Blue Ocean Juristen is gratis en zo geregeld

Wij werken op basis van no cure, no pay. Uw klant krijgt de kosten doorberekend van de incasso, het enige wat u hoeft te doen is ons de gegevens verstrekken en akkoord te geven en wij kunnen aan de slag.

Relatie

Omdat wij als ondernemers snappen dat uw relatie waarde heeft behandelen wij uw klant als onze klant. Ons contact gaat professioneel, vriendelijk, maar uiteindelijk ook daadkrachtig waar nodig.

Graag gaan wij met u ook de relatie aan!

Hoe werkt het aanmelden als relatie?

Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen contact met u op over uw wensen en het verdere verloop. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!

Drie gratis aanmaningen aanvragen:

  Bedrijfsnaam (*):

  Contactpersoon (*):

  Uw e-mail (*):

  Welke dienst wilt u afnemen:

  Gratis aanmaningsbriefDirect incassodienstMeer informatie

  Eventueel telefoonnummer:


  Ik ga akkoord met dealgemene voorwaarden.

  Call Now Button