Zoekt u een incasso bureau die iedere klant als individu behandelt? Dan is ons incasso kantoor het juiste kantoor voor uw organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke benadering effectief is op de lange termijn. Blue Ocean Juristen streeft dan ook niet alleen tot de betaling van de openstaande factuur, maar draagt eveneens zorg dat de relatie in stand blijft tussen u en uw wederpartij.Hoofdvestiging Almere

Hiermee onderscheiden wij ons als incassobureau. Wij hebben een juridische insteek. Inhoudelijk juridisch discussiëren is een onderdeel van het incassoproces. De klant wordt hierin gehoord, maar er wordt ook gewezen op het juridisch recht om betaald te krijgen voor een dienst of product.

Ons incasso bureau hanteert verschillende methodes voor het incasseren van de openstaande facturen. Dit loopt uiteen van een zeer klantgerichte benadering tot een spoedprocedure waarbij alle juridische middelen ingezet worden. Echter blijft vriendelijkheid en luisteren waarden die we altijd blijven toepassen ook bij een spoed incassoprocedure. Bij een relatiegerichte benadering zullen we terughoudend zijn met een juridische procedure. Bij het uitblijven van de betaling of indien een spoedprocedure noodzakelijk is dan zullen we overgaan tot een juridische procedure en zal middels een dagvaarding de wederpartij opgeroepen worden om voor de rechter te verschijnen. In de meeste gevallen is een gerechtelijke procedure niet nodig. Door juridisch inhoudelijk en vriendelijk de openstaande factuur onder de aandacht te brengen van de wederpartij wordt de factuur veelal voldaan alvorens een juridische procedure noodzakelijk is. Dit maakt ons incasso bureau tot uw juridische partner voor alle openstaande vorderingen.

Blue Ocean Juristen

Hoofdvestiging
(tevens postadres)
Burgemeester Roelenweg 11
8021 EV Zwolle

Bezoeklocatie Almere

(op afspraak)
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Bezoeklocatie Amersfoort
(op afspraak)
Databankweg 26
3821 AL Amersfoort

Professioneel en betrouwbaar juridisch partner

Call Now Button