Incassobureau Noord Holland

Blue Ocean Juristen verzorgd alle soorten incasso’s voor MKB en ZZP in Alkmaar. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het verlenen we juridisch advies voor ondernemers. Ons incassobureau werkt volgens een aantal basisprincipes die zorgen voor effectief incasseren met het behoud van de relaties.

Dit doen we door de volgende basisprincipes te hanteren:

> Vriendelijk
> Respectvol
> Daadkrachtig
> Geduldig
> Professioneel

In overleg een oplossing zoeken

Uw vordering is hiermee bij ons in goede handen. We beginnen met een vriendelijk verzoek tot betaling van de openstaande vordering. Als de vordering bestreden wordt of er geen middelen zijn om het openstaande bedrag te voldoen zullen we in gesprek gaan om een oplossing te zoeken. Binnen dit proces staat respect en vriendelijk voorop. Toch is in dit proces ook onze daadkracht al zichtbaar. Blue Ocean Juristen heeft bewezen dat daadkracht op een juiste wijze toepassen zorgt voor een betere relatie en leidt tot een uitmuntend eindresultaat.

Juridische procedure

Ondanks dat wij onze uiterste best zullen doen de vordering buiten de rechter om te incasseren, zijn we soms genoodzaakt de zaak aan de rechter voor te leggen. Blue Ocean Juristen kan dit gehele proces voor u uit handen nemen. Ons netwerk van gerechtsdeurwaarders zorgen dat we in geheel Nederland voor u een procedure kunnen opstarten om de vordering te innen.

Advocaat

In enkele incassozaken is het noodzakelijk om een advocaat in te schakelen. Door een intensieve samenwerking met een gerenommeerd advocatenkantoor is het mogelijk voor u om tegen gereduceerde tarieven een dagvaardingsprocedure op te starten door een advocaat. Wij zullen dit proces begeleiden zodat krachten gebundeld worden en u verzekerd bent blijft van laagdrempelig en professionele juridische bijstand.

Debiteurenbeheer

Ook voor advies omtrent het debiteurenbeheer staat Blue Ocean Juristen altijd voor u klaar. Blue Ocean Juristen is actief in heel Nederland.

Wenst u juridische advies of ondersteuning of wenst u gebruik te maken van ons als incassobureau neem contact met ons op. Blue Ocean Juristen staat klaar voor elke ondernemer in Alkmaar.

Waarom Blue Ocean Juristen?

Ontzorgend


Door innovatieve en creatieve juristen direct meer waarde voor uw organisatie!

Deskundig


Gespecialiseerd in juridische ondersteuning van het MKB.

Betrouwbaar


Onze betrouwbare naam is de garantie voor een uitstekend eindresultaat.

Blue Ocean Juristen

Hoofdvestiging
(tevens postadres)
Burgemeester Roelenweg 11
8021 EV Zwolle

Bezoeklocatie Almere

(op afspraak)
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Bezoeklocatie Amersfoort
(op afspraak)
Databankweg 26
3821 AL Amersfoort

Professioneel en betrouwbaar juridisch partner

Call Now Button