Incassobureau Almere

Alle soorten incasso’s worden door Blue Ocean Juristen verzorgd voor MKB en ZZP in Almere. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het verlenen we juridisch advies voor ondernemers. Ons incassokantoor werkt volgens een aantal basisprincipes die zorgen voor effectief incasseren met het behoud van de relaties.Skyline Almere
Dit doen we door de volgende basisprincipes te hanteren:
> Vriendelijk
> Respectvol
> Daadkrachtig
> Geduldig
> Professioneel

Samen een oplossing zoeken

Uw vordering is bij ons in goede handen. We beginnen met een vriendelijk verzoek tot betaling van de openstaande vordering. Als de vordering betwist wordt of er geen middelen zijn om het openstaande bedrag te voldoen zullen we in gesprek gaan om een oplossing te zoeken. Binnen dit proces staat respect en vriendelijk voorop. Daarnaast wordt ook onze daadkracht zichtbaar in dit proces. Blue Ocean Juristen heeft bewezen dat daadkracht op een juiste wijze toepassen zorgt voor een betere relatie en leidt tot een uitmuntend eindresultaat.

Juridische procedures

Ondanks dat Blue Ocean Juristen haar uiterste best zal doen de vordering buitengerechtelijk te innen, zijn we soms helaas genoodzaakt om de zaak aan de rechter voor te leggen. Blue Ocean Juristen kan dit gehele proces voor u uit handen nemen. Ons netwerk van gerechtsdeurwaarders zorgen dat we in geheel Nederland voor u een procedure kunnen opstarten om de vordering te innen.

Advocaat

In enkele gevallen is het noodzakelijk om te procederen door middel van een advocaat. Door onze intensieve samenwerking met een gerenommeerd advocatenkantoor is het mogelijk voor u om tegen gereduceerde tarieven een dagvaardingsprocedure op te starten bijgestaan en gevoerd door een advocaat. Wij zullen dit proces begeleiden zodat krachten gebundeld worden en u verzekerd bent blijft van laagdrempelig en professionele juridische bijstand.

Debiteurenbeheer

Ook voor advies omtrent het debiteurenbeheer staat Blue Ocean Juristen altijd voor u klaar. Blue Ocean Juristen is actief in heel Nederland. Wij zijn gevestigd in Almere en Noord Holland, Heerhugowaard.

Wenst u juridische advies of ondersteuning of wenst u gebruik te maken van ons als incassobureau neem contact met ons op. Blue Ocean Juristen staat klaar voor elke ondernemer in Flevoland en in Almere in het bijzonder.

Blue Ocean Juristen

Hoofdvestiging
(tevens postadres)
Burgemeester Roelenweg 11
8021 EV Zwolle

Bezoeklocatie Almere

(op afspraak)
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Bezoeklocatie Amersfoort
(op afspraak)
Databankweg 26
3821 AL Amersfoort

Professioneel en betrouwbaar juridisch partner

Call Now Button