Incassobureau Heerhugowaard

Zoekt u een incassokantoor in Heerhugowaard? Blue Ocean juristen is gespecialiseerd in het innen van vorderingen en heeft haar vestiging in Noord Holland. Ons incassobureau int openstaande rekeningen in opdracht van MKB bedrijven en kleine zelfstandigen.

Ons incasso kantoor incasseert door geheel Nederland en werkt samen met gerechtsdeurwaarders over het gehele land. Hierdoor kunnen we altijd adequaat optreden tot een uitstekend resultaat.


Vordering innen met behoud van relatie

Wij zijn gericht op het behoud van de relatie. Onze kerndoel is dan ook om de vorderingen te innen met het behoud van de relatie. Respect en vriendelijkheid is daarom een vanzelfsprekendheid voor ons. Tegelijk werken wij daadkrachtig en doelgericht.


Gerechtelijke procedure

Wij streven daarom ook altijd om de vorderingen buitenrechtelijk te innen. In de meeste gevallen slagen wij hierin. Een enkele keer is het toch noodzakelijk om gerechtelijke stappen te ondernemen. Blue Ocean Juristen is uitstekend in staat om zorg te dragen voor de juridische procedures. Hierin betrekken we altijd onze klant, maar nemen een pro actieve houding aan zodat de rechtszaak voorspoedig en professioneel verloopt.

In sommige gevallen is het noodzakelijk dat de procedures door een advocaat worden opgestart. Wij werken nauw samen met een gerenommeerd advocatenkantoor. Bij Blue Ocean Juristen kan tegen een gereduceerd tarief de advocaat worden ingeschakeld. Dit proces wordt begeleid door Blue Ocean, waardoor het zijn laagdrempelige karakter behoud en de krachten gebundeld worden.


Debiteurenbeheer

Ook voor advies omtrent het debiteurenbeheer staat Blue Ocean Juristen altijd voor u klaar. Heeft u uw bedrijf in Heerhugowaard of een ander gebied in Nederland, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Blue Ocean Juristen?

Ontzorgend


Door innovatieve en creatieve juristen direct meer waarde voor uw organisatie!

Deskundig


Gespecialiseerd in juridische ondersteuning van het MKB.

Betrouwbaar


Onze betrouwbare naam is de garantie voor een uitstekend eindresultaat.

Blue Ocean Juristen

Hoofdvestiging
(tevens postadres)
Burgemeester Roelenweg 11
8021 EV Zwolle

Bezoeklocatie Almere

(op afspraak)
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Bezoeklocatie Amersfoort
(op afspraak)
Databankweg 26
3821 AL Amersfoort

Professioneel en betrouwbaar juridisch partner

Call Now Button