Incassobureau inschakelen

TandwielEen incassobureau inschakelen kan een uitstekende oplossing zijn om uw openstaande factuur betaald te krijgen. Blue Ocean Juristen levert maatwerk en streeft er naar om het incasseren uitstekend aan te laten sluiten bij uw bedrijfscultuur. Dit houdt in dat wij onze aanmaningen en incassobrieven specifiek op maat maken voor uw organisatie. Uitgangspunt hierbij is een vriendelijke en open houding richting uw debiteur. Soms kan een hardere toon noodzakelijk zijn om een impasse te breken van een weigerachtige houding van de wederpartij.

Ons incasso bureau zorgt voor een daadkrachtige en professionele benadering van uw debiteur. Voordat u ons incassokantoor inschakelt zullen we met u een plan opstellen voor de benadering die passend is voor uw organisatie. Vervolgens kunt u alle incasso’s eenvoudig indienen bij ons kantoor en heeft u geen omkijken meer naar deze openstaande facturen.

Minnelijke fase

De minnelijke fase wordt uitgebreid benut. Wij zullen slechts overgaan tot een juridische procedure indien de wederpartij ons hiertoe noodzaakt. Alle partijen zijn gebaat bij een buitengerechtelijke procedure. Bij een noodzakelijke procedure is de expertise binnen Blue Ocean Juristen om de gerechtelijke procedure op te starten. Wij onderscheiden ons door onze inhoudelijke en rechtskundige benadering. Uitstekende resultaten zullen u hiervan overtuigen. Neem daarom contact met ons op als u een incassobureau wilt inschakelen.

Blue Ocean Juristen

Hoofdvestiging
(tevens postadres)
Burgemeester Roelenweg 11
8021 EV Zwolle

Bezoeklocatie Almere

(op afspraak)
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Bezoeklocatie Amersfoort
(op afspraak)
Databankweg 26
3821 AL Amersfoort

Professioneel en betrouwbaar juridisch partner

Call Now Button