incasso-tarieven-juridisch-advies-tarieven-gratis

 

Waarom een incassojurist?

 • Specialist voor MKB en ZZP
 • Juridische onderbouwd; creëert draagvlak en krachtig resultaat
 • Direct juridische vervolgstappen mogelijk
 • Hoog slagingspercentage

 

Foto-Erwin-mr. P.W. den Ouden-website-jurist-amersfoort

Incassojurist Erwin den Ouden

Zelf ondernemer en afgestudeerd als Meester in de rechten:

″ Juist vanuit het ondernemerschap snap ik het belang van het effectief laten betalen van facturen. Niemand zit op een juridische procedure te wachten, maar als het zover is is het fijn om vanuit een goed onderbouwd dossier te werken. Zo worden facturen zo snel en effectief mogelijk betaald, zonder direct in diskrediet te komen bij uw wederpartij.″

Incassojurist

Blue Ocean Juristen is gespecialiseerd in de ondersteuning van het incassotraject. Wij onderscheiden ons doordat wij incasseren met een incassojurist. De inhoud is de basis en zorgt voor daadkracht en resultaat.

Juridisch dossier

Wanneer u uw onbetaalde factuur bij ons uit handen geeft, bekijken wij dit op een juridische manier. Zo stellen wij ook de incassobrief op. Mocht er discussie zijn ontstaan over de factuur dan kijken wij direct wat uw wettelijke gronden zijn. De wederpartij neemt ons serieus en u kunt er op vertrouwen dat uw incasso in handen ligt van een deskundige.

Persoonlijke benadering

Door gebruik te maken van onze incassomethode laat u zien dat u investeert in uw klanten en hen van essentiële waarde acht.

Wij werken volgens dit principe:

  • Uw klant is onze klant!
  • Communicatie met basisprincipes luisteren, begrip en geduld
  • Oprechte bereidheid tot overeenstemming
  • Bereidheid tot inhoudelijke reactie

Om deze punten mogelijk te maken wordt er gewerkt met een professioneel team dat juridische kennis weet te combineren met empathie en sociale vaardigheden.

De ervaring leert dat door voorgaande punten in acht te nemen er een duurzame relatie ontstaat tussen de jurist en de wederpartij en de wederpartij dit beschouwd als weerspiegeling van uw organisatie.

Wat Blue Ocean wil bereiken is dat de wil gecreëerd wordt om te betalen. Dit bereik je door, naast de juridische juistheid aan te tonen, begrip te hebben voor de wederpartij. Vervolgens kan gestreefd worden naar het hoogst haalbare eindresultaat. We kunnen dan gezamenlijk zoeken naar de beste oplossing.

Eerst contact?

Direct een formulier invullen kan als een grote stap voelen. U kunt daarom ook bellen of mailen om het eerste contact te leggen.  Heeft u vaker een incasso-opdracht en zoekt u een betrouwbare partner? Kom kennis met ons maken!

Neem contact met ons op:

Incasso indienen

No cure, no pay
Geen kosten bij geen resultaat
Tegenpartij betaalt de kosten

Stuur ons een e-mail om de incassoprocedure te starten of meer informatie op te vragen

Uw incassozaak wordt automatisch een juridisch dossier

Ons team

  Call Now Button