Foto-Erwin-mr. P.W. den Ouden-website-jurist-amersfoort
juridische-dienstverlening-almere-amersfoort-nijkerk-spakenburg-woudenberg-hilversum-apeldoorn-harderwijk-utrecht-soest-jurist-ondernemingsrecht-arbeidsrecht

Juridisch advies Almere

  • Hoe om te gaan met ontslag
  • Een leverancier aansprakelijk stellen
  • Een onbetaalde factuur (incasso)
  • Geschil met werkgever
  • Conflict met uw verhuurder
  • Disfunctioneren van een bestuurder
  • Conflict tussen aandeelhouders
  • Een dagvaarding ontvangen

 

 

Jurist in Almere

Voor juridisch advies in Almere bent u bij ons aan het juiste adres. Blue Ocean Juristen is gevestigd aan de Transistorstraat in Almere. Wij zijn breed actief in de juridische dienstverlening aan bedrijven en particulieren.

Rechtsgebieden

Wij houden ons bezig met een breed scala aan rechtsgebieden. Voorbeelden van deze rechtsgebieden zijn het ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht en arbeidsrecht. Heeft u een conflict met een werkgever of dreigt er bijvoorbeeld ontslag. Blue Ocean Juristen kan u bijstaan om recht te verlenen. Een groot gedeelte van onze klantengroep bestaat uit MKB en ZZP. Wij zijn te zien als juridische afdeling voor deze kleine en middelgrote organisaties.

Dagelijks werken we met onze klanten vanuit verschillende branches. Onze klanten groep bestaat uit ict-bedrijven, zorgverleners, zakelijke dienstverleners en ook particulieren. Wij voorzien hen van juridisch advies, niet alleen in Almere maar in een bredere kring in Nederland.

Wij werken op transparante wijze en u kan rekenen op professioneel en maatgerichte juridische ondersteuning. Onze juristen zijn van mening dat juridische bijstand voor iedereen bereikbaar moet zijn. We werken daarom laagdrempelig tegen zeer concurrerende tarieven.

Incassodienst

Naast juridisch advies kunt u bij ons terecht voor uw incasso-opdracht. Een onbetaalde factuur snel betaald door onze vriendelijke maar doortastende aanpak. Omdat wij snappen dat klantrelaties belangrijk zijn voor uw bedrijf, behandelen wij uw klant als onze klant. Zo behoudt u een goede verstandhouding met de klant, maar krijgt u wel uw factuur betaald. Mocht het nodig zijn dan nemen we verdere daadkrachtige maatregelen. Uw incasso-opdracht wordt direct een juridisch dossier. Zo bent u verzekerd van een juridisch goed onderbouwde brief en kunnen we direct verder mocht een factuur toch onbetaald blijven.

Contact met een jurist:

We nemen gewoonlijk binnen één werkdag contact met u op.

Call Now Button