Foto-Erwin-mr. P.W. den Ouden-website-jurist-amersfoort
juridische-dienstverlening-almere-amersfoort-nijkerk-spakenburg-woudenberg-hilversum-apeldoorn-harderwijk-utrecht-soest-jurist-ondernemingsrecht-arbeidsrecht

Juridisch advies in Harderwijk

Blue Ocean Juristen biedt u en uw bedrijf juridisch advies in Harderwijk en omstreken. Onze expertise richt zich op de (kleine) ondernemer en particulieren. Met onze expertise in ondernemingsrecht, overeenkomstenrecht en arbeidsrecht staan wij u graag bij. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw incasso bij ons in te dien. Onbetaalde facturen snel betaald.

Blue Ocean Juristen biedt juridisch advies tegen een gunstig tarief.

Juridische dienstverlening

Juridisch advies Harderwijk van Blue Ocean Juristen richt zich op de MKB’er, de ZZP’er en de particulier. Omdat wij zelf ondernemer zijn weten wij waar u als ondernemer tegenaan loopt. Daarom verdiepen wij ons in u en uw bedrijf, zodat wij uw juridische vraag op de juiste manier kunnen beantwoorden. Zo heeft u het gevoel van een interne jurist, maar schakelt u ons alleen in als het nodig is.

  • arbeidsrecht
  • ontbinding
  • wanprestatie
  • aandeelhoudersovereenkomst
  • overeenkomsten opstellen

Een persoonlijke aanpak voor u en uw bedrijf.

Incassobureau

Ook uw onbetaalde facturen kunt u met een gerust hart aan ons overdragen. Uw klant zien wij als onze klant, vanuit dat gedachtegoed handelen wij.  De worden snel betaald, zonder dat de relatie met uw klant op het spel komt te staan.

Een incasso indienen gaat eenvoudig: incasso indienen. Wij behandelen uw incasso-opdracht als een juridisch dossier. Dit betekent dat wij geen standaard brieven sturen, maar ons inlezen in een eventueel geschil. Daardoor heeft u een juridisch goed onderbouwd verhaal. Mochten facturen toch nog niet betaald worden, dan kunnen we snel overgaan tot juridische vervolgstappen.

Advocatendienst

Wij onderhouden korte lijntjes met een advocaat. Mocht het voor uw zaak nodig zijn om een advocaat in te schakelen, dan is dit snel mogelijk. Gezamenlijk komen wij tot een krachtig eindresultaat.

Contactformulier

We nemen gewoonlijk binnen één werkdag contact met u op.

Call Now Button