Foto-Erwin-mr. P.W. den Ouden-website-jurist-amersfoort
juridische-dienstverlening-almere-amersfoort-nijkerk-spakenburg-woudenberg-hilversum-apeldoorn-harderwijk-utrecht-soest-jurist-ondernemingsrecht-arbeidsrecht

Juridisch advies Nijkerk

Blue Ocean Juristen is actief in Nijkerk met juridisch advies. Heeft u een arbeidsconflict, een overeenkomst op te stellen of een ondernemersvraag, dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze klantkring bestaat uit (kleine) bedrijven en particulieren. Met onze brede kennis op het gebied van ondernemingsrecht, overeenkomstenrecht en arbeidsrecht kunnen wij u terzijde staan. Daarnaast is ook uw incasso-opdracht bij Blue Ocean Juristen in goede handen.

Juridisch advies voor ondernemers en particulieren

Juridische dienstverlening

Onze juridische dienstverlening passen wij toe vanuit onze eigen kennis van ondernemen. Ons vakgebied is ondernemingsrecht, overeenkomstenrecht en arbeidsrecht. Grote bedrijven hebben een jurist in dienst, maar voor de MKB’er of de ZZP’er is dat net een stap te ver. En dat terwijl ook u met juridische zaken te maken krijgt. Met Blue Ocean Juristen heeft u een bedrijfsjurist onder bereik, zonder de bijkomende personeelskosten. Onze gunstige tarieven vindt u hier.

  • arbeidsrecht
  • ontbinding
  • wanprestatie
  • aandeelhoudersovereenkomst
  • overeenkomsten opstellen

Een ‘virtual jurist’ met een persoonlijke aanpak.

Incassobureau

Ook uw incasso-opdracht is bij ons in goede handen. Onbetaalde facturen worden snel in behandeling genomen bij ons incassobureau. Uw klant is onze klant en vanuit dat oogpunt communiceren wij. De relatie tussen u en uw klant blijft intact en uw facturen worden betaald. Uiteraard nemen wij wel verdere maatregelen, mocht de betaling alsnog uitblijven.

U kunt bij ons eenvoudig een incasso indienen. Deze incasso-opdracht wordt gelijk omgezet in een juridisch dossier. Dit betekent een juridisch onderbouwde brief naar uw klant.

Advocatendienst

Soms is het nodig dat er een advocaat ingeschakeld wordt in een zaak. Is dat het geval, dan hebben wij korte lijntjes met een advocaat. Op die manier blijven wij het dossier bewaken, maar heeft u ook de beschikbaarheid over de andere kennis.

Contact met een jurist:

We nemen gewoonlijk binnen één werkdag contact met u op.

Call Now Button