Foto-Erwin-mr. P.W. den Ouden-website-jurist-amersfoort
juridische-dienstverlening-almere-amersfoort-nijkerk-spakenburg-woudenberg-hilversum-apeldoorn-harderwijk-utrecht-soest-jurist-ondernemingsrecht-arbeidsrecht

Juridisch advies in de omgeving Utrecht

Blue Ocean Juristen biedt juridisch advies en bijstand voor (kleine) bedrijven en particulieren. Onze expertise richt zich op ondernemingsrecht, overeenkomstenrecht en arbeidsrecht. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om uw incasso bij ons uit handen te geven.

Wij bieden gedegen maatwerk tegen een gunstig tarief.

Juridische dienstverlening

Onze juridisch advies en dienstverlening in Utrecht richt zich op de MKB’er, de ZZP’er en de particulier. Vanuit onze eigen ervaringen als ondernemer, bieden wij graag de hulp die bij u en uw bedrijf past. Een jurist onder handbereik die u en uw bedrijf kent, zoals een eigen werknemer.

  • arbeidsrecht
  • ontbinding
  • wanprestatie
  • aandeelhoudersovereenkomst
  • overeenkomsten opstellen

Een ‘virtual jurist’ met een persoonlijke aanpak.

Incassobureau

Naast juridisch advies nemen wij ook uw onbetaalde facturen uit handen. Wij zien uw klant als onze klant en handelen ook vanuit dat gedachtegoed. Daarom gaan wij eerst in gesprek, voordat er hardere maatregelen getroffen worden. Met deze aanpak worden facturen snel betaald, zonder dat het uw klantcontact in de weg staat.

U kunt bij ons eenvoudig een incasso indienen. Uw incasso aanvraag wordt direct een juridisch dossier. Geen standaard brieven, maar een goed onderbouwd verhaal. Mochten facturen toch onbetaald blijven, dan kunnen we vanuit ons dossier snel overgaan tot het nemen van gerechtelijke stappen.

Advocatendienst

Mocht blijken dat er een advocaat nodig is bij uw zaak, dan hebben wij korte lijntjes met een advocaat. Gezamenlijk komen de jurist en de advocaat tot een krachtig eindresultaat.

Vrijblijvend contact

We nemen gewoonlijk binnen één werkdag contact met u op.

Call Now Button