Juridisch partner voor Logopedisten

Wij hebben ervaring en affiniteit met de logopediebranche. Dit zorgt ervoor dat we passend uw vordering kunnen innen tegen een succesvol resultaat.

Blue Ocean Juristen ontzorgt met recht uw logopediepraktijk. We weten door logopedisten die nauw bij Blue Ocean Juristen betrokken zijn dat het innen van een factuur energie kost en u van uw werkzaamheden afhoudt. U wilt immers het liefst zo veel mogelijk bezig zijn met het verlenen van zorg.

Maak kosteloos een account aan bij Blue Ocean Juristen en laat ons u overtuigen dat wij met recht een partner zijn die ontzorgt!

Tip: Vraag hier het E-book aan, Juridische aspecten voor Logopedie

Kennis van de logopediebranche

De meeste nota’s worden door de verzekeraar vergoed. Wanneer u besloten heeft niet met alle verzekeraars contracten af te sluiten zullen er ook facturen of delen hiervan door de cliënt betaald moeten worden. Daarnaast zijn er ook verzuimnota’s. De ervaring leert dat het betaalgedrag voor verzuimnota’s matig is, terwijl dit eenvoudig kan veranderen. Blue Ocean Juristen is daarmee uw ideale partner om tegen minimale inspanning een uitzonderlijke verbetering te realiseren in het betaalgedrag. Vriendelijkheid en oog voor de relatie staan hierbij voorop.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

  Uw email:

  Logopediepraktijk:

  Account aanmaken

  Account aanvragen

  Direct klant worden

  Kosteloos en zonder enige verplichting een account aanvragen.

  Voordelen:
   Binnen 24 uur incasso opstarten
   Incassobrief specifiek aangepast op uw logopediepraktijk
   Mogelijkheid tot aanmaningsdienst

  Diensten voor logopedist

  Call Now Button