Snel & Effectief Methode

De Snel & Effectief methode is de klassieke incassomethode. Hierbij wordt kort de juridische status geverifieerd en wordt er geïncasseerd.

SNEL & EFFECTIEF UITPROBEREN?

Wij overtuigen u graag van het effect!

De wettelijke vereisten worden in acht genomen, maar er wordt doelgericht en daadkrachtig opgetreden om het openstaande bedrag te innen. Formele brieven worden verstuurd met de wettelijke termijnen en de incassokosten wordt direct bij de wederpartij neergelegd.

Deze methode is een ideale manier voor de gevallen dat een relatiegerichte benadering weinig effect heeft. Tevens wordt deze methode gebruikt indien het niet gerechtvaardigd om de eerste incassokosten bij onze klant neer te leggen in plaats van bij de wanbetaler.

De Snel & Effectief wordt ook veel gebruikt voor organisaties die zelf de relationele benadering verrichten, maar dat dit niet tot het gewenste resultaat heeft geleid.

Dat deze methode minder ruimte biedt voor langere termijnen en een iets formelere aanpak wil niet betekenen dat wij afwijken van onze basisprincipes Geduld, Vriendelijkheid en Professionaliteit.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat houdt deze methode in?

Dit is de klassieke incassomethode. De wettelijke vereisten worden toegepast, maar er wordt ook doelgericht en daadkrachtig opgetreden om het openstaande bedrag te innen.

Wie betaald de incassokosten?

De incassokosten worden in principe neergelegd bij de wederpartij en niet bij onze klanten. In sommige gevallen kan het zijn dat er kosten voor rekening van onze klanten komen. Bijvoorbeeld als de slagingskans minimaal is, maar de klant er toch waarde aan hecht dat er een poging gewaagd wordt.

Kan ik deze methode uitproberen?

Jazeker. Ook deze methode is bij Blue Ocean Juristen in goede handen. Wij overtuigen u graag dat wij de woorden ‘snel’ en ‘effectief’ waar kunnen maken. Wilt u graag overtuigd worden van deze methode, dan nodigen wij u uit dit kosteloos uit te proberen. Neem hiervoor contact met ons op.

Call Now Button