Foto-Erwin-mr. P.W. den Ouden-website-jurist-amersfoort
juridische-dienstverlening-almere-amersfoort-nijkerk-spakenburg-woudenberg-hilversum-apeldoorn-harderwijk-utrecht-soest-jurist-ondernemingsrecht-arbeidsrecht

In het kort:

  • (Bedrijfs)jurist
  • Jurist in Amersfoort
  • Gespecialiseerd in kleine ondernemers
  • Ook voor particulieren
  • Incassodienst

 

Bent u opzoek naar een betrouwbare jurist in Amersfoort?

Wij hebben een bezoekadres in Amersfoort, waar wij u graag verwelkomen om u van dienst te zijn. Onze juridische dienstverlening is laagdrempelig te bereiken. Ons specialisme richt zich op het MKB en de ZZP’er, maar als particulier bent u ook zeker welkom.

Juridische dienstverlening:

Als jurist in Amersfoort richten wij ons op het MKB, de ZZP’er en de consument. Kortom de kleine ondernemer en particuliere klanten. Wij helpen u op weg met het opstellen van overeenkomsten, ondernemings- en arbeidsrecht. Meer over onze expertise kunt u hier vinden.

Incassobureau:

Blijven facturen liggen bij uw klanten, of is er discussie ontstaan? U kunt bij ons eenvoudig een incasso indienen. Daarnaast kunnen wij ook voor u een aanmaning sturen, onze ervaring is dat vreemde ogen dwingen. Omdat wij juridisch onderlegd zijn kunnen wij bij uitblijvende betaling verder van dienst zijn. Uw incasso aanvraag wordt direct een juridisch dossier. Geen standaard brieven, maar een goed onderbouwd verhaal.

Advocatendienst:

Mocht het nodig zijn om een advocaat in te schakelen dan hebben wij die mogelijkheid binnen handbereik. Ons werk kunnen wij eenvoudig voorleggen aan een advocaat. Gezamenlijk komen de jurist en de advocaat tot een krachtig eindresultaat.

Contact met een jurist:

We nemen gewoonlijk binnen één werkdag contact met u op.

Call Now Button