Over Blue Ocean Juristen

Wij zijn gespecialiseerd in de juridische ondersteuning van organisaties. Wij denken als ondernemer en combineren deze ondernemersgedachte met onze juridische expertise. Wij geloven in focus. Daarom focussen wij ons op uw juridische zaken zodat u zich kan focussen op uw kernactiviteiten.

Ons doel

Wij focussen ons op uw juridische zaken, zodat uw focus weer bij uw kernactiviteit ligt!

Onze dienstverlening

Blue Ocean Juristen biedt uiteenlopende diensten aan voor de ondernemer. Wij onderscheiden hierbij twee kernactiviteiten:

1. Juridische ondersteuning
2. Incassowerkzaamheden

Juridische ondersteuning
Door onze specialisatie in de juridische ondersteuning voor ondernemers, zijn wij de aangewezen partner om uw juridische zaken bij onder te brengen. Veelal zijn wij de vaste juridische partner en fungeren wij als vraagbaak voor onze klanten. We worden gezien als juridische afdeling van de organisatie. Ook voor incidentele juridische ondersteuning kunt u bij Blue Ocean Juristen terecht.

Incassoactiviteiten
Blue Ocean Juristen werkt via een unieke methode voor het innen van vorderingen. Ons basisdoel is een combinatie van twee peilers:
1. Het recht om een factuur betaald te krijgen (financieel gericht). Voor een winstgevende organisatie is een gestroomlijnde cashflow van essentieel belang.
2. Het besef dat het innen van een factuur op lange termijn winstgevend dient te zijn (relatiegericht). Het behoud van de relatie is even belangrijk als het innen van de factuur. Met de juiste aanpak is dit niet strijdig, maar gaat dit juist uitstekend samen.

Waarom Blue Ocean Juristen?

Ontzorgend


Door innovatieve en creatieve juristen direct meer waarde voor uw organisatie!

Deskundig


Gespecialiseerd in juridische ondersteuning van het MKB.

Betrouwbaar


Onze betrouwbare naam is de garantie voor een uitstekend eindresultaat.

Opmerkelijk juridisch nieuws volgen?

× How can I help you?