Slider_1

Wij focussen ons op uw juridische zaken, zodat uw focus weer bij uw kernactiviteit ligt!

Scan & Advies
Wij doen kosteloos een korte scan en een eerste advies.

Actie
We zetten een plan op waar we uw wensen in verwerken en gaan over tot actie.

Scan advocaat
Mochten wij of u het wenselijk vinden, dan laten we een advocaat meekijken.

Tussentijds contact
Wij houden contact over de stappen die wij zetten.

Resultaat
Het plan is doorlopen en we ronden de zaak af.

Juridische ondersteuning & incassospecialist

Als jurist uit een ondernemende familie kwam ik al snel een gat tegen bij vooral de kleine ondernemers, MKB’ers en ZZP’ers. Waar grote bedrijven de beschikking hebben over een eigen juridische en financiële afdeling, moet de kleine ondernemer het vaak zelf allemaal uitzoeken.
Op juridisch gebied kunt u denken aan het opstellen en nalezen van contracten, maar ook in geval van een geschil staat u er zomaar alleen voor.

Dit kan anders

Vanuit die gedachten ben ik, Erwin den Ouden, Blue Ocean Juristen gestart. Met mijn interesse in ondernemen en mijn opleiding rechten ben ik de juridische afdeling van de kleine ondernemer geworden. U kunt zich focussen op uw eigen werkzaamheden en wij nemen uw juridische zaken uit handen.

Uw relatie, onze relatie

Naast dat wij professioneel ons werk verrichten zijn wij gericht op relaties. Omdat wij werken uit naam van uw bedrijf, zullen wij uw contacten altijd met respect behandelen.

Laagdrempelig contact

Iedereen kan advies bij ons inwinnen en een eerste contact is altijd gratis. We kijken graag mee naar de mogelijkheden die er zijn en denken hierin ook mee naar wat u zelf kunt doen. Hierdoor houden wij de kosten laag.

Unieke dienstverlening

Naast juridische ondersteuning kunt u bij ons ook uw incasso opdrachten indienen. Dit lijkt niet direct een logische tweede dienstverlening, maar juist onze juridische kennis helpt u verder. Mocht een incassotraject niet voldoende blijken, dan kunnen wij direct verdere stappen ondernemen. Hiermee vergroten wij de kans van slagen en krijgt u uw openstaande factuur betaald.

Ons team

    Call Now Button